Mrazenou zeleninu s nadrobno nakrájenou cibulí osolíme, opepříme, promícháme s částí rozetřeného česneku a prekrájenými sušenými švestkami a rozložíme jí na dno pekáčku vymazaného olejem. Skopové maso omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme, potřeme zbylým rozetřeným česnekem a vložíme do pekáčku na zeleninu. Přidáme bobkový list, nové koření a celý pepř, pekáček přikryjeme, vložíme do trouby vyhřáté na 170 °C a maso pečeme za občasného podlévání vývarem asi 45 minut. Pak maso odklopíme a dopečeme dorůžova. Maso nakrájíme na plátky a upravíme spolu se zeleninou a sušenými švestkami.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
20. září 2010
Pečené skopově plecko
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat