Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
15. srpna 2012
Český guláš
V kastrolu na rozpáleném oleji necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli.Zlehka ji zaprášíme paprikou, přidáme maso, slabě podlijeme vodou a necháme dusit do změknutí. Můžeme přidat i kousek mrkve, petržel, bobkový list a několik kousků nakrájené zelené papriky. Nedoporučuje se guláš míchat, ale s hrncem přikrytým pokličkou zatřepat.Na zahuštění použijeme buď moučnou záklechtku anebo nastrouhaný a v našem guláši uvařený syrový brambor.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat