1. června 2010

Pivovarský salát

10 vuřtů, 6 cibulí, 1 nakládaná zelenina (moravanka nebo kunovjanka), 6 stroužků česneku, 1/2 kečupu jemného, 1/2 kečupu ostrého, 1 lžíce oleje, 1 lžíce worchestrové omáčky, pepř, sůl, chilli
Vuřty rozkrájíme na čtvtky a ty pak na slabé plátky. Najemno rozkrájíme cibuli, na slabé plátky česnek. Nakládanou zeleninu na malé kousky a i s nálevem vše důkladně promícháme se zbytkem ingrediencí. Dochutíme pepřem, solí a chilli paprikou a necháme minimalně den odležet. Podáváme s pečivem či chlebem. Tento salát vydrží v lednici velmi dlouho, protože neobsahuje majonézu a tak se v něm nemá co zkazit.

Žádné komentáře:

Okomentovat