3. června 2010

Kuřecí zeleninový salát

1 pečené kuře, 2 jarní cibulky, 100 g celeru, 1 mrkev, 1/2 květáku, 1/2 červené papriky, 1/2 zelené papriky, 200 ml kyselé smetany, 175 ml jogurtu, 2 lžíce citronové štávy, sůl, pepř, 1 lžička worčestru,
špetka cukru, 2 lžíce sekané petrželky
Kuře vykostíme nakrájíme na plátky. Cibulky nakrájíme na kolečka, celer a mrkev nastrouháme, květák rozdělíme na růžičky a 10 minut necháme ve studené osolené vodě. Necháme okapat. Papriky nakrájíme na tenké nudličky. Z ostatních přísad připravíme omáčku. Vše smícháme a dochutíme. Příloha : toastový chléb, opékané brambory.

Žádné komentáře:

Okomentovat