Zelí zbavíme vrchních listů, opláchneme a pokrájíme na tenké nudličky. Jablka omyjeme, zbavíme jadřinců a nastrouháme na hrubém struhadle. Obojí smícháme a zakapeme citronovou šťávou, aby nám jablíčka nezhnědla. Osolíme, zakapeme olejem a vmícháme křen. Necháme odležet l/2 hodiny, nazdobíme trochou křenu nebo plátky citronu. Jiné chuti docílíme, necháme-li salát uležet 8 - 12 hod a posypeme ho klíčky pšenice a praženými slunečnicovými semínkami.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
3. června 2010
Lecíky
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat