Salám nakrájíme na kolečka a dáme do mísy. Kečup,olej,ocet,worchester,hořčici,chilli koření a pálivou papriku samostatně povaříme asi jednu minutu. Necháme vychladnout. Do vychlazené směsi vmícháme majonézu a zakysanou smetanu. Nakonec přidáme točený salám a cibuli nakrájené na kolečka. Důkladně promícháme.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
1. června 2010
Pivní salát
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat