Salám oloupeme a nakrájíme na kolečka. V kastrůlku za stálého míchání asi minutu povaříme kečup, olej, ocet, worchesterskou omáčku, hořčici, chilli a papriku. Do vychladlé směsi vmícháme majonézu, zakysanou smetanu a na prstýnky nakrájenou cibuli. Vše smícháme se salámem a necháme uležet min. do druhého dne. Je-li salát moc kyselý, před podáváním ho dosladíme dle chuti.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
1. června 2010
Pikantní lahůdka
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat