Makarony uvaříme v osolené vodě. Nakrájíme houby. Oloupanou cibuli nasekáme. Cuketu a rajčata nakrájíme na tenké plátky. Petrželku nasekáme. Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Houby podusíme na oleji a poté vyjmeme. Na pánvi zpěníme cibuli, k ní přimícháme mléko, krémový sýr a vejce. Do omáčky pak přidáme petrželku a bylinky. Osolíme a opepříme. Makarony vložíme do vymaštěné zapékací formy. Navrch poklademe houby a zeleninu. Zalijeme omáčkou. Zapékáme přibližně 40 minut.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
19. července 2010
Zapékané těstoviny s houbami
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat