11. března 2010

Chilská ihla

vepřové maso (krkovice), solamyl, podravka, cibule, žampiony, červené nakládané fazole,feferonky, anglická slanina, pepř
Maso,část slaniny,část žampionů a cibuli napícháme na jehlu,okořeníme a na pánvi opečeme,přikryjeme poklicí a pak asi 7-10 minut podusíme.Potom jehlu vyndáme,na tuk co je v pánvici dáme zbytek nakrájené slaniny,žampiónů a jednu feferonku. Orestujeme, přidáme fazole i s nálevem, to vše znovu orestujeme, dochutíme a na to položíme ty opečené špízy. Přikrejeme poklicí a opět asi 5-10 minut podusíme. Během dušení špízy obracíme. Na talíři špíz přelejeme omáčkou a podáváme s rýží nebo americkými bramborami.

Žádné komentáře:

Okomentovat