11. března 2010

Chilli con Carne

500 gr mleté maso, 750 gr fazole velké , 2 velké cibule, česnek, olej /tuk/,pepř,sůl,mexické koření , rajský protlak, kukuřičná tortila
Na rozpálený tuk dáme vysmažit dozlatova cibulku, kterou před tím nakrájíme na drobno. Když cibulka začíná mít zlatavou barvu, přidáme mleté maso a restujeme. Jakmile maso začíná hnědnout, vmícháme do orestovaného masa fazole, které jsme po nočním namočení ve vodě, uvařili do měkka.Promícháme a ochutíme čerstvě utřeným česnekem, lehce osolíme a opepříme, nakonec celé toto dílo prosypeme kořením chillies po kterém vmícháme rajský orotlak. Hotový pokrm krátce vyrestujeme a podáváme v tortile, nebo s chlebem a kys. okurkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat