Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
27. července 2012
Piškoty s jahodami a šlehačkou
Dětské piškoty slepujeme po dvou jahodovým džemem, narovnáme do hlubší mísy a pokapeme ovocnou šťávou. Ušleháme 2,5 dl šlehačky.Polovinu rozetřeme na piškoty, poklademe hustě čerstvými jahodami, položíme druhou vrstvu slepovaných piškotů a šlehačku.Zdobíme strouhanou čokoládou a jahodami.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat