24. července 2012

Kuřecí řízek se špenátovou náplní

4 řízky z kuřecích prsou (po 150g),Knorr Obalovací směs - trojobal,225 g listového špenátu,2 lžíce Rama Cremefine - zakysaný krém,sůl, pepř, muškátový oříšek,olivový olej Bertolli Classico
Listový špenát rozmrazíme a ochutíme solí,pepřem a muškátovým oříškem. Vmícháme Ramu Cremefine zakysaný krém smetanu a prohřejeme.Do každého kuřecího řízku ze strany vyřízneme kapsu. Kapsu naplníme špenátem a otvor uzavřeme párátkem. Vzniklé balíčky namočíme ve vodě a obalíme v Knorr Obalovací směsi. Maso není třeba solit, výrobek již obsahuje sůl. Smažíme na rozehřátém oleji při střední teplotě po obou stranách dozlatova. Podáváme nejlépe s bramborami a zeleninou.

Žádné komentáře:

Okomentovat