Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
27. července 2012
Domácí stracciatella
250 g nízkotučného tvarohu (vanička), šlehačka, 70 g hořké čokolády
Dobře vychlazený tvaroh utřeme s moučkovým cukrem podle chuti.Čokoládu rozehřejeme nad parou a vidličkou rozmícháme s tvarohem.Šlehačku ušleháme, polovinu spojíme s tvarohem. Tvaroh rozdělíme do misek (pohárů), ozdobíme zbylou šlehačkou, přelijeme likérem a posypeme strouhanou čokoládou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat