Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
27. července 2012
Houbové lečo na lančmítu
konzerva lančmítu, 200 g hub, 5 rajčat, cibule, sterilovaná okurka,pepř, sůl
Na tuku z lančmítu osmahneme na kolečka nakrájenou cibuli,přidáme nakrájené houby a osmažíme. Vmícháme drobně nakrájenou okurku a rajčata, ochutíme pepřem, solí a dusíme do zhoustnutí. Klademe na osmažená kolečka nakrájeného lančmítu, podáváme s brambory nebo chlebem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat