Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
27. července 2012
Broskvový dezert
balíček dětských piškotů, kompotované broskve, vanilkový (ananasový) pudink, 0,5 litru mléka, 2 bílky, cukr, pikantní džem
Podle návodu uvaříme pudink, ještě za horka vmícháme ušlehaný a oslazený sníh z bílků. Do vymazané dortové formy (nebo remosky) naskládáme piškoty, poklademe okapanými půlkami broskví důlky nahoru, do kterých dáme trochu dobrého džemu. Zalijeme pudinkem, nahoru nastrouháme čokoládu a dáme zapéct asi na 20 minut do trouby. Upečený moučník můžeme zdobit šlehačkou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat