Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
27. července 2012
Brdlajz
1 kg vařených brambor, 400 g hrubé mouky, 300 g másla, 3 vejce, sůl
Uvařené brambory nastrouháme, přidáme kousek rozpuštěného másla,vejce, špetku soli a tolik mouky, aby se těsto nelepilo na mísu. Rozválíme na plát, vykrajujeme kolečka. Na každé dáme lžičku uzeného masa, nakrájeného na drobné kostičky. Zabalíme jako buchty a urovnáme na vymazaný pekáč. Necháme chvíli odpočinout. Pečeme dorůžova, upečené potíráme zbylým máslem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat