Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
27. července 2012
Ovocný koktejl se zmrzlinou
velký kelímek bílého smetanového jogurtu, 300 g jahod (broskví, meruněk aj.), šťáva z 0,5 citronu (nebo lžíce citrónky), cukr podle chuti
Všechny suroviny rozmixujeme. Do pohárů dáme kopeček zmrzliny, zalijeme koktejlem, posypeme kousky čerstvého ovoce a ozdobíme šlehačkou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat