Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
27. července 2012
Bedly po lesnicku
Česnek prolisujeme, osolíme a zakápneme olejem, aby se dal roztírat.Touto směsí potíráme očištěné hlavičky bedel a posypeme je drceným kmínem. Ochucené houby namáčíme v těstíčku (vejce rozšleháme se solí,pivem a hladkou moukou na polotuhé těstíčko) a ihned smažíme v rozpáleném tuku.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat