Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
27. července 2012
Mražené ovocné kostky
600 g bílého jogurtu rozšleháme se 2 lžícemi medu a 2 lžícemi husté jahodové šťávy
Na kostky nakrájíme 6 jahod, 2 blumy, 1 nektarinku, promícháme se 2 lžícemi borůvek. Chlebíčkovou formu vyložíme mikroténem, nalijeme polovinu jogurtu, posypeme polovinou pokrájeného ovoce, opět jogurtem a posypeme zbylým ovocem. Zakryjeme fólií a dáme zmrazit. Před podáváním necháme 15 minut při pokojové teplotě změknout.Krájíme na kostky, které můžeme přelít rozpuštěnou čokoládou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat