Maso nakrájíme na širší nudličky a zprudka opečeme na oleji. Přidáme nakrájenou cibuli, protlak, sůl s pepřem a orestujeme. Potom maso zalijeme vývarem a dusíme pod poklicí. Ke konci přidáme k masu větší kousky mrkve s fazolkami. Měkké maso se zeleninou vyjmeme z hrnce, šťávu vydusíme do tuku, zaprášíme moukou a za stálého míchání osmahneme. Přilijeme pivo, rozmícháme dohladka a za občasného míchání povaříme 20 min. Nakonec v omáčce prohřejeme maso se zeleninou.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat