Kotlety naklepeme, potřeme česnekem rozetřeným s česnekem a solí, zakapeme olejem, přidáme bobkový list a necháme kvůli vůni přes noc uležet. Druhý den zpěníme cibuli, přidáme na čtvrtky nakrájený špekáček, orestujeme a vše přidáme k odleženému masu. Maso osmahneme, podlijeme vodou nebo vývarem a dusíme doměkka. Hotové maso vyjmeme, šťávu vydusíme,zaprášíme moukou, podlijeme, rozšleháme, povaříme. Podáváme s bramborem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
17. září 2010
Vepřové kotlety se špekáčky
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat