Vepřové řízky nařízneme po obvodech na několika místech, naklepeme, osolíme, poprášíme kari a moukou a opečeme po obou stranách na oleji v teflonovém hrnci.Podlijeme je trochou vody a dusíme,až řízky změknou.Vyjmeme je,lučinu rozetřeme se lžící vody a špetkou kari, vmícháme do štávy a ohřejeme téměř k varu .Vhodná příloha jsou brambory a zeleninový salát. Jedna porce obsahuje 12 g sacharidů.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat