2. března 2010

Bělehrad

4 plátky vepřového masa po 15 dkg, 2 cibule, 75 dkg brambor vařených ve slupce, 6 kyselých okurek, sůl, pepř, kečup, směs koření na grilování,, tuk na opečení masa a pod směs, popřípadě chili
Na tuku orestujeme nakrájenou cibuli,přidáme na kostičky nakrájené kyselé okurky,prohřejeme.Teplé vařené brambory oloupeme,nakrájíme kolečkem jako na salát,přidáme do směsi cibule a okurek.Osolíme,opepříme,máme-li raději ostřejší jídlo,můžeme přidat chili, zalijeme přiměřeně kečupem (nesmí to v kečupu plavat!).Mezitím naklepané vepřové maso okořeníme a opečeme v tuku.Podáváme se směsí.

Žádné komentáře:

Okomentovat