2. března 2010

Bůček se zeleninou

30 dkg. vepřového bůčku,hrnek krup,hrst sušených hub,hrnek fazolí,4 brambory, 2 mrkve,3 str.česneku,1 petržel,2 kedlubny, kostka masoxu, 1 malý rajský protlak,pepř,sůl,červená paprika,3 bobkové listy,1 střední cibule
Uvaříme kroupy,scedime a dáme stranou. Uvaříme fazole v osolené vodě a dáme stranou i s vodou. V hrnci zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli,přidáme na kostky pokrájený bůček. opaprikujeme a smažíme dokud maso nepustí šťávu.Vlijeme 1 litr vody.Přidáme houby,masox,mrkev,kedlubny,petržel a vaříme.Když je maso skoro hotové přidáme kroupy,fazole i s vodou,bobkový list,brambory a vaříme dokud se brambory neuvaří.Na konec přidáme utřený česnek a protlak.

Žádné komentáře:

Okomentovat