Uvaříme kroupy,scedime a dáme stranou. Uvaříme fazole v osolené vodě a dáme stranou i s vodou. V hrnci zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli,přidáme na kostky pokrájený bůček. opaprikujeme a smažíme dokud maso nepustí šťávu.Vlijeme 1 litr vody.Přidáme houby,masox,mrkev,kedlubny,petržel a vaříme.Když je maso skoro hotové přidáme kroupy,fazole i s vodou,bobkový list,brambory a vaříme dokud se brambory neuvaří.Na konec přidáme utřený česnek a protlak.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat