2. března 2010

Brambory s uzeným a vepřovým masem

300 g brambor,150 g hrubé mouky,500 g kyselého zelí,300 g uzeného bůčku,300 g bůčku,1 vajíčko,4 stroužky česneku,
3 větší cibule,majoránka podle chuti,pepř mletý,kmín, sůl
Brambory nastrouháme, přidáme dva stroužky utřeného česneku, trochu kmínu, pepř, mouku, vajíčko. Zamícháme těsto. Upečeme bramboráky na pánvi. Uzené maso, bůček nakrájíme na kostky 2x2cm a upečeme s cibulí, česnekem, kmínem a trochou soli do růžova. Kyselé zelí uvaříme ,do vřelého zelí přidáme syrovou cibuli. Nakonec bramborku natrháme do pekáče přidáme kyselé zelí vše smícháme a necháme chvíli proležet v teplé troubě.

Žádné komentáře:

Okomentovat