2. března 2010

Bůček

1 kg prorostlého bůčku,5 kuliček pepře,5 lístků  bobkový list,25 stroužků česneku,1 lžičku od kávy ,karri koření,1 lžičku od kávy taktéž i mletého pepře, sladké papriky a grilovacího koření,pár kapek tabasca a trochu omáčky Worchester
Předpříprava: K masu dáme  5 kuliček  pepř, 5 bobk.listů a 10 stroužků česneku .Do hrnce vodou naplněné-ho a za neustálého bulání na ohni středním předpřipravujeme asi tak 1 hodinku. Marináda: 15 stroužků česneku rozmačkáme s obsahem kávové lžičky soli a ostatními doposud nepoužitými ingrediencemi uvedenými v popisu Dovyhotovení: Maso vyndáme z vařící vody potřeme vyhotovenou marinádou a zabalíme do kusu aluminia,po vychladnutí vložíme do chladničky.

Žádné komentáře:

Okomentovat