2. března 2010

Andělské zvony

1/2 kg libového bůčku,1/2 kg kysaného zelí,olej, 1 paprika,1 cibule, 2 stroužky česneku,1 chilli paprička,sůl, kmín,grilovací koření
Na rozehřátém oleji zesklovatíme kostičky cibule a papriky. Bůček nakrájíme na kostičky, osolíme, okmínujeme a posypeme grilovacím kořením. Přidáme na pánev a promícháme. Osmahneme a zalijeme troškou teplé vody. Za občasného podlévání a míchání dusíme doměkka. Pod masem musí vzniknout hnědá, hustá šťáva. Mezitím uvaříme doměkka kysané zelí. Do téměř hotového masa přidáme utřený česnek a chilli papričku. Ze zelí slijeme vodu a promícháme ho s masem. Podáváme s chlebem.

Žádné komentáře:

Okomentovat