Směs dokonale promícháme. Do směsi namáčíme na plátky nakrájené a lehce naklepané maso. V chladu necháme odležet minimálně 2 hodiny ( lepší do druhého dne). Pak grilujeme na rozpáleném grilu nebo pečeme na pánvi.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
22. dubna 2010
Směs na grilovaná masa
600 g masa, 2 vejce, 2 lžíce maggi, 1 lžíce solamylu, 1 lžíce majoránky, 1 lžička soli, 1/2 lžičky ml.pepře, 1/2 lžičky drceného kmínu, 1/2 lžičky kari koření, 1/2 lžičky sladké papriky a 1/2 lžičky pálové papriky nabo chilli
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat