Dno zapékací mísy vyložíme tenkou vrstvou kysaného zelí, rozložíme vykostěná stehna, na každé položíme plátek bůčku, osolíme a opepříme, posypeme větší částí cibule osmažené na rozkrájené anglické slanině.Zakryjeme zbytkem zelí, opět opepříme a posypeme zbytkem cibule se slaninou. Zalijeme vínem, zakryté pečeme minimálně 30 minut v hodně předehřáté troubě. Jako příloha jsou vhodné vařené brambory.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
22. dubna 2010
Bernská misa
sáček kysaného zelí (500 g ), 20 anglické slaniny( nakrájená na kostičky), 4 stehna vykostěná, 4 plátky netučného uzeného bůčku, 2 nakrájené cibule (na kostičky), sůl, pepř, asi 200 ml bílého suchého vína
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat