22. dubna 2010

Rychlé kari

2 lžíce rostliného oleje, 2 cibule, 500 g kořenové petržele nebo tuřínu, 5 lžic ostré kořenicí pasty, 400 g konzervovaných loupaných rajčat, 500 g kuřecího nebo vepřového masa nakrájeného na kostky, 150 g přírodního jogurtu, sůl na dochucení
Rozpálit olej ve velkém hrnci a za stálého míchání na něm deset minut smažte cibuli.Vysypte kořenovou zeleninu a dobře promíchejte.Přidejte rajčata a kořenící pastu,osolte a promíchjte.Zalijte hrnkem vody,promíchejte a na mírném ohni za občasného promíchání vařte 15 až 20 minut.Vsypte maso, přikryjte a ještě 5 minut na mírném ohni poduste,aby se maso prohřálo. Sejměte z ohně a přidejte jogurt.Podáváte s rýží.

Žádné komentáře:

Okomentovat