Zeleninu podusíme, smícháme s nabotnalými ovesnými vločkami. Přidáme vajíčko, sojovou a škrobovou mouku, drobně nakrájenou cibulku, rozetřený česnek, koření a nakonec nastrouhaný sýr. Vše dobře promícháme, utvoříme karbanátky, které smažíme na oleji. Podáváme s bramborovou kaší do které vmícháme drobně nakrájenou cibulku.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
31. srpna 2010
Karbanátky z ovesných vloček
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat