Těstoviny uvaříme „al dente“. Olej rozehřejeme na velké pánvi, osmahneme na něm na malé kousky nakrájené maso a vyjmeme je z tuku. Ve zbylém tuku rozpustíme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme usekanou cibuli a feferonku a osmahneme. Přidáme na proužky nakrájené papriky a osmahneme do sklovita. Přidáme olivy, rajčata a pečeňovou omáčku a svaříme. Ochutíme paprikou, kari, solí a pepřem. Vmícháme maso a krájenou pažitku. Prohřejeme. Těstoviny nechám okapat, upravíme na talíře a přidáme ragú.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
1. března 2013
Bylinkové špagety s paprikami
400 g bylinkových špaget, 4 lžíce oleje ,300
g hovězí svíčkové, 100 g prorostlé uzené slaniny, cibule , feferonka ,červený paprikový lusk, zelený
paprikový lusk ,100 g černých a zelených oliv ,konzerva sterilovaných rajčat ,
šálek zahuštěné pečeňové omáčky , lžička mleté papriky ,0,5 lžičky kari , sůl,
pepř ,svazek pažitky
Těstoviny uvaříme „al dente“. Olej rozehřejeme na velké pánvi, osmahneme na něm na malé kousky nakrájené maso a vyjmeme je z tuku. Ve zbylém tuku rozpustíme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme usekanou cibuli a feferonku a osmahneme. Přidáme na proužky nakrájené papriky a osmahneme do sklovita. Přidáme olivy, rajčata a pečeňovou omáčku a svaříme. Ochutíme paprikou, kari, solí a pepřem. Vmícháme maso a krájenou pažitku. Prohřejeme. Těstoviny nechám okapat, upravíme na talíře a přidáme ragú.
Těstoviny uvaříme „al dente“. Olej rozehřejeme na velké pánvi, osmahneme na něm na malé kousky nakrájené maso a vyjmeme je z tuku. Ve zbylém tuku rozpustíme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme usekanou cibuli a feferonku a osmahneme. Přidáme na proužky nakrájené papriky a osmahneme do sklovita. Přidáme olivy, rajčata a pečeňovou omáčku a svaříme. Ochutíme paprikou, kari, solí a pepřem. Vmícháme maso a krájenou pažitku. Prohřejeme. Těstoviny nechám okapat, upravíme na talíře a přidáme ragú.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat