Zeleninu
očistíme, popř. Nakrájíme. Usekanou cibuli necháme zesklovatět na másle.
Přidáme zeleninu, zalijeme vývarem a uvaříme ne příliš do měkka. Nudle uvaříme
„al dente“, promícháme se zeleninou ve vývaru, šťávou z 1/2 citrónu, sýrem a
petrželkou. Okořeníme solí, pepřem a muškátem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat