Slaninu
nakrájíme na kostičky a v rozehřátém oleji opečeme do zlatohněda, pak vyjmeme
odpěňovačkou. Mezitím usekáme jemně cibuli a feferonku a podusíme ve vypečeném
oleji. Přidáme pokrájená rajčata, trochu osolíme a ca. 8 minut povaříme.
Mezitím uvaříme těstoviny „al dente“. Pak promícháme s rajčatovou omáčkou a
kostičkami slaniny a posypeme hustě strouhaným sýrem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat