Šalotku
očistíme a rozčtvrtíme.
Houby omyjeme pod tekoucí vodou, větší pokrájíme.
Polovinu másla rozehřejeme na pánvi, přidáme šalotku, houby, utřený česnek a
sekané bylinky a tak dlouho opékáme za častého míchání, až se tekutina vydusí.
Mezitím uvaříme nudle. Ty pak scedíme, necháme okapat a vmícháme do nich houby,
okořeníme pepřem a ozdobíme zbylým máslem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
28. února 2013
Nudle s hlívou ústřičnou
6 šalotek ,500 g hlívy ústřičné, 100
g másla ,utřený stroužek česneku, 2 lžíce olivového oleje ,250 g širokých nudlí
,mletý černý pepř , svazek míchaných bylinek
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat