Zatím
co se vaří špagety, nakrájíme slaninu na kostičky a opečeme je
v rozehřátém oleji. V míse rozkvedláme vejce, sýr a smetanu.
Ve velké pánvi rozpustíme máslo nebo margarin, přidáme hotové špagety
promíchané se slaninou a tukem ze slaniny, zalijeme vaječnou směsí a na malém
plameni jen krátce promícháme. Ihned podáváme.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat