Zatímco
vaříme těstoviny "al dente", česnek jen oloupeme a v horkém oleji
osmahneme do zlatohněda, pak vyjmeme. Petrželku jemně usekáme. Olej držíme
velmi horký. Nudle slijeme, propláchneme horkou vodou a necháme okapat.
Opepříme. Přilijeme horký olej. Promísíme se sekanou petrželkou a parmazánem.
Podáváme se zeleninovým salátem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat