28. února 2013

Špagety s tuňákem

100 g černých oliv ,2 stroužky česneku, 6 středně velkých masitých rajčat ,375 g špaget ,sůl, pepř ,200 g tuňáka, přírodně naloženého, 4 lžíce oleje ,2 lžíce kaparů , lžíce sekané bazalky

Olivy rozpůlíme a zbavíme semen. Česnek utřeme. Rajčata spaříme, oloupeme, rozpůlíme, zbavíme semen a dužinu usekáme. Mezitím dáme vařit špagety. Maso z tuňáka dáme okapat a potrháme. Rozehřejeme olej. Přidáme rajčata, česnek, sůl a pepř a za míchání 4-5 minut povaříme. Pak přidáme olivy, tuňáka a kapary a prohřejeme. Špagety scedíme, necháme okapat a promícháme s ragú. Sypeme sekanou bazalkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat