Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
2. srpna 2012
Zapečený celer
Libovolné množství celeru nakrájejte na plátky (doporučujeme středně silné, ale v podstatě na tom nezáleží). Plátky celeru povařte v menším množství lehce osolené vody.Poté slejte vodu a plátky vložte do jemně vymazaného pekáčku nebo zapékací misky.Můžete posypat lehce osmahnutou cibulkou (nebo místo cibulky použít řekněme zdravější alternativu - jemně nakrájený pórek). Poté posypte nastrouhaným sýrem - podle libosti, v přiměřeném množství. Nechte zapéct a je hotovo.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat