Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
30. července 2012
Žemlovka na grilu
Do alobalu vytřeného máslem poklademe na kolečka nakrájený rohlík,pokapeme medem, na plátky nakrájená jablka, posypeme je cukrem,skořicovým cukrem, plátky másla a přikryjeme vrstvou rohlíků. Alobal dobře uzavřeme a zapečeme v troubě nebo v přírodě na mírném ohni. Pro dospělé můžeme jablka pokapat rumem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat