3 lžíce oleje, 3
lžíce hořčice, lžíci kečupu, lžíce octa,
malý protlak, 1 kostku cukru. Vše za stálého
míchání povařit. Necháme vychladit. Nakrájet: 20 dkg měkkého salámu, 1 větší
cibuli, 2 stroužky česneku, 1 okurku nastrouhat, 2 vejce pokrájet, 2-3 lžíce Majolky.
Okořenit - sůl, pepř. Zamíchat vše dohromady a namazat na topinky.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat