Umícháme vejce s umělým sladidlem a medem, přidáme kakao a po troškách
mouku s práškem do perníku, ořechy a vlažné mléko. Nakonec přidáme olej. Hotové
těsto vlijeme do vymazané a vysypané formy na beránka. Upečeme ve středně
vyhřáté troubě. Vychladlého beránka polijeme polevou připravenou z dia čokolády
a 100 % tuku.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
3. dubna 2012
Beránek dia z perníkového těsta
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat