Na pánvi rozehřejte
olej. Krajíce chleba nakrájejte na půlky a osmažte jako topinky. Až dosmažíte
poslední, máte pánev prakticky čistou a můžete pokračovat. Přidejte olej a
dejte osmažit na drobné kousky (plátky, kostečky…) nakrájenou uzeninu. Pak přidejte
kysané zelí a nechejte trochu osmažit. Přidejte kari (to nejdůležitější!!!),
můžete i pepř a sůl. Topinky potřete stroužky česneku a posolte. Že je zelí
hotové, poznáte podle chuti. (Až trochu zesklovatí a nebude syrové cca 10 min.)
Dejte ho na připravené topinky a - máte opět čistou pánev. Pro změnu přidejte
oleje a rozklepněte pár vajec. Udělejte je jako vaječnou omeletu, posolte,
popepřete (nemíchat!). Tu pak rozkrájejte na menší dílky a dejte na vrch
topinek se zelím.
Žádné komentáře:
Okomentovat