Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
23. listopadu 2018
Zeleninová směs-zavařovaní
Očistíme květák, mrkev, cibuli, okurky, petržel, celer, zelená rajčata, kedlubny. Každý druh vaříme zvlášť dopoloměkka v osolené vodě. Zeleninu necháme odkapat a úhledně naskládáme do zavařovacích sklenic. Prokládáme ji kousky křenu, celými pepři, hořčicovými semínky a koprem. Zalijeme sladkokyselým nálevem a sterilujeme 20 minut při 80 stup. C.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat