Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
23. listopadu 2018
Salát ze zelených rajčat
Zelená rajčata umyjeme, nakrájíme na plátky, nasolíme a necháme stát do druhého dne. Současně nakrájíme na kolečka cibuli (asi třetinu množství rajčat), též nasolíme a necháme ležet do druhého dne. Potom rajčata vytlačíme z vody, smíchame s cibulí a vaříme v octě zředěném vodou nebo roztokem (zelka, deko). Pžidáme kousek zázvoru, celé škořice, bobkový list, několik hřebíčků a hrst cukru. Sterilujeme 30 minut při 90 stup. C.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat