Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
23. listopadu 2018
Sladkokysele okurky
Vodu a ocet dáme ve stejném poměru povařit. Přidáme 250 g cukru a 70 g soli. Do pětilitrové sklenice narovnáme okurky, které proložíme vinným listem, křenem a koprem. Okurky zalijeme horkým nálevem, necháme 5 minut stát, nálev slijeme a znova povaříme. Nalijeme na okurky, sklenice zavážeme celofánem a necháme 5 – 6 dní na slunci kvasit a vyčistit.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat