19. srpna 2012

Zapečený pangasius s paprikou a rajčaty

500 g pangasia,2 papriky,2 rajčata,80 g sýra cihly vcelku,50 g másla,2 lžíce kečupu,hladká mouka,sůl, česnek,grilovací koření
Pangasia rozdělíme na porce, které počesnekujeme , posolíme, jemně posypeme grilovacím kořením a obalíme v hladké mouce. V hlubší misce z varného skla rozpustíme máslo a obalené porce pangasia opatrně vložíme do rozpuštěného tuku. Rychle z obou stran osmahneme. Mezitím očištěné papriky nakrájíme na proužky a omytá rajčata na plátky. Na opečeného pangasia dáme vrstvu paprik a vrstvu rajčat a asi 20 minut pečeme. Potom pangasia posypeme vrstvou nastrouhaného sýra a zakapeme kečupem. Dáme ještě na chvíli zapéct do trouby, dokud se sýr nerozpustí. Podáváme s vařenými brambory nebo s pečivem.

Žádné komentáře:

Okomentovat