26. ledna 2012

Frýdecká kotleta v alobalu

1 ks vykostěné kotlety, cibule, 3 ks brambor, 3 plátky anglické slaniny, 2 ks žampionů,kapie, stroužek česneku, lžíce sádla, sladká paprika, grilovací koření, sůl, pepř,drcený kmín, alobal

Naklepané maso osolíme a opepříme. Oloupané brambory nakrájíme na plátky a v míse promícháme se solí, pepřem, paprikou, kmínem, jemně nakrájenou cibulí, grilovacím kořením. Alobal potřeme sádlem, položíme vrstvu brambor, nahoru plátek masa, česnek nadrobno nakrájený,anglickou slaninu, žampiony na plátky, kapie nadrobno nakrájená. Dobře zabalíme a pečeme v troubě asi 1 hodinu na 180 stupňů. Příloha – zeleninový salát.

Žádné komentáře:

Okomentovat