Půlku oleje smícháme ve velké míse s kořením, nasypeme brambory a promícháme tak, aby se marináda dostala na každý kousek brambor, pak naskládáme na plech s pečícím papírem.Totéž uděláme s druhou půlkou oleje a kořením a cuketou s cibulí, naskládáme na druhý plech. Rajčetem vytřeme zbytek oleje v míse a přidáme na druhý plech. Dáme do trouby rozehřáté na min. 200 stupňů a pečeme cca. 15 min. Podáváme buď samotné, možno s bílým jogurtem s rozetřeným česnekem, nebo jako přílohu ke grilovaným masam.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
15. července 2010
Pečené bramborové plátky se zeleninou
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat