Maso nakrájíme na kostky, osolíme a vhodíme do pekáčku na rozehřátý tuk. Za stálého míchání maso osmahneme, přidáme na kostičky nakrájené špekáčky, nadrobno nasekanou cibuli, plátky česneku a vše osmahneme. Podlijeme asi 2 dl vody a pečeme v troubě asi hodinu. Pak přidáme oloupanou a na kostky nakrájenou cuketu, proužky papriky, pokrájená rajčata, vše posypeme grilovacím kořením a drceným kmínem a opět asi čtvrt hodiny pečeme. Podle potřeby podlijeme vodou. Nakonec zasypeme strouhaným sýrem a necháme roztavit. Podáváme s chlebem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
15. července 2010
Chalupářský pekáč
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat